Shenzhen Marea Foison tehnologie Co, LTD este o fabrică de serviciu de produse profesionale de hârtie, este implicat în producerea de calculator raport hârtie, hartie fax, copiere hârtie, hârtie adezivă, hârtie de casa de marcat, Pos hârtie, ATM pape şi aşa mai departe.

 

Fabrica are multe chineze şi internaţionale avansate de producţie echipamente de imprimare, produsul este de calitate si ieftine, varietatea este completă;


Compania respectă "high-tech, de înaltă calitate, cooperare win-win" pentru clienţii noştri cu cele mai noi şi cele mai bune products.and strategia de "bunuri de înaltă calitate" în spiritul de "inovaţie" a promova dezvoltarea întreprinderilor, în scopul de a "integritatea şi pragmatica" filosofia de afaceri a servi masele de clienţii.

 


Inovatie si profesionalism sunt nucleul afacerii noastre. Satisfactia clientului este obiectivul nostru etern. Cu clienti ca centrul, am constant design dezvoltă produse de înaltă calitate pentru a satisface nevoile clienţilor şi aspiră să construiască calitate "hârtie" de afaceri în China.

ISO 9001_副本.jpg